Ugrás a tartalomra
Nincs találat!
{{$index + 1}}

Irodaházak

Ajánlatunk irodaházak számára

Munkahely 2.0

Az elektromobilitás támogatásával a vállalkozások haladó szemléletüket és fenntarthatóság iránti elkötelezettségüket fejezhetik ki ügyfeleik és saját munkavállalóik felé.

A folyamatosan bővülő, vonzó autókínálatnak köszönhetően egyre többen váltanak hibrid vagy teljesen elektromos hajtású járművekre, így a munkahelyi töltés lehetősége fontos szerepet játszik. A céges autóflották mellett a munkavállalók is egyre gyakrabban használnak elektromos autót. Különösen igaz ez a városi környezetben, hiszen itt az urbanizált életforma miatt sokaknak nincsen az autó közelében saját, otthoni töltési lehetősége.

A munkahelyi parkolás ideje alatt kényelmesen feltölthetőek az elektromos járművek, a felhasznált villamos energia ellenértéke pedig egyedileg elszámolható. Berendezéseink ugyanis lehetővé teszik, hogy az e-autók töltésére fordított villamos energia meghatározott költséghelyhez rendelhető, így vállalaton belül elszámolható legyen.

A töltők rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) funkciója révén akár a meglévő dolgozói azonosító kártyák, valamint az okostelefonok és az intelligens töltőkábelek egyaránt használhatók a töltőpont igénybevételére, és a járműtulajdonosok – alkalmazottak és látogatók – akár egy órán belül feltölthetik járműveiket.

Tekintse meg töltőkínálatunkat!

Kapcsolódó tartalmak