Ugrás a tartalomra
Nincs találat!
{{$index + 1}}

Kártyás fizetés újabb töltőinken október 1-jétől

Kedves e-autós Ügyfeleink!

Kedves e-autós Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az ingyenes időszakot követően 2021. október 1-jén az alábbi elektromos autótöltőkön fizetőssé válik a töltés, bruttó 99 Ft/kWh díjazással: 

  • 3700 Kazincbarcika, Mikszáth Kálmán u. 2.
  • 3700 Kazincbarcika, Építők útja 13.

Ezzel egyidejűleg a fennmaradó, még díjmentes töltőkön (Budapest Árkád Bevásárlóközpont, Gyömrő, Nyékládháza, Miskolctapolca Carport, Pápa) október 1-jétől megszűnik a szerződésazonosítóval történő indítási mód. A töltőkön ezután a kábel csatlakoztatása után automatikusan indul a töltés.  A www.e-autozas.hu honlapunkon történő előzetes regisztráció teljes egészében kivezetésre kerül, arra a továbbiakban nem lesz szükség.

A fizetős töltők továbbra is az eCharge+ applikációból, kártyás fizetéssel indíthatóak. A Szolgáltató a töltés megkezdésekor egyszeri 3 000 Ft összeget beterhel a Felhasználó bankszámláján, majd a töltést követően a fel nem használt összeg néhány nap elteltével, maximum egy héten belül automatikusan feloldásra kerül. A fizetésről az ügyfelek a töltést követően pár percen belül bizonylatot kapnak az applikáción keresztül. A számlakiállításra az ÁSZF-ben foglaltak szerint kerül sor.
  
A fizetős és ingyenes töltők listája itt található: Töltőállomás-hálózat (e-autozas.hu). A töltőberendezéseken matrica is jelzi a töltési díj mértékét. Amennyiben bármilyen kérdésük lenne a töltéssel kapcsolatban, illetve hibát észlelnek, hívják bizalommal az ELMŰ-ÉMÁSZ e-mobilitási ügyfélszolgálatát a 06 1/225 4388-as telefonszámon, ahol ügyintézőinket a nap 24 órájában elérhetik. 

Köszönjük együttműködésüket, 

ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft.